Väderskydd

Hyr väderskydd för byggprojekt i Stockholm.

Vi erbjuder ett stort utbud av kvalitativa väderskydd som anpassas efter vad ditt projekt kräver. Det kan vara hela eller partiella intäckningar, byggnätsintäckningar eller väderskydd för tak med fasta eller flyttbara sektioner med Keder XL från Layher. Självklart anpassas väderskyddet för ditt projekt och kan mixas för att passa det arbete som ska utföras vare sig det gäller nyproduktion eller renovering.

Ett väderskydd skyddar byggnad, material och förbättrar arbetsklimatet.

Vi monterar stabila och rätt dimensionerade väderskydd i Stockholm, för bygg och fasad. Ett väderskydd är användbart vid t ex. murning, takbyte eller råvindskonvertering av hus och fastigheter – alla jobb där behovet av skydd från nederbörd och vind behövs. Väderskydd på tak eller väv eller presenning runtom ställningen gör att ni kan arbeta oberoende av väder och vind.

Väderskydd för tak och fasadarbeten i Stockholm.

Vi erbjuder väderskydd i form av mobila takkassetter eller hela eller delvisa intäckningar. Givetvis ser vi till att väderskyddet är rätt dimensionerat för avsedda laster samt för vind eller annan väderpåverkan samt att de förankras enligt kalkyl.