Byggnadsställningar

Hos oss kan du hyra byggnadsställningar i Stockholm med omnejd.

Vi monterar byggnadsställningar för alla typer av projekt: fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten men även nyproduktion och totalrenoveringar. En ställning kan ha flera olika namn men det rör sig oftast om att anpassa ställningen efter ditt projekt. Några av de ställningsbyggnationer som vi jobbar med är: fasadställningar, byggnadsställningar, hängställningar, skyltställningar, industriställningar, intagsbryggor, läktarställningar med mer.

Rätt byggnadsställning för ditt projekt i Stockholm

Med hjälp av ställningar av fabrikaten Layher och Alfix garanterar vi att du får den byggnadsställning du behöver utifrån de behov som krävs för ditt projekt. Varje projekt är unikt och kräver en byggnadsställning som är byggd på säkraste sättet men som också är priseffektiv. Därför vill vi gärna vara på plats för att vår offert ska kunna bli så exakt som möjligt.

 

Kvalitetsarbete för våra byggnadsställningar

Vi arbetar efter en kvalitetsplan och håller oss till branschstandarder, samtidigt som vi hela tiden strävar efter att förbättra oss för att du som kund ska få en modern och samtidigt säker byggnadsställning.