Fasadställningar

Fasadställning att hyra i Stockholm med omnejd.

Behöver du måla om fasaden, byta taket eller fönster på din villa eller ditt radhus? Vi erbjuder fasadställning i Stockholm till din fastighet oavsett vad du behöver utföra.

Vi skräddarsyr alltid våra fasadställningar utefter ditt behov och ekonomi. Om du har möjlighet att göra ROT-avdrag så sköter vi hantering och kontakten med Skatteverket.

Säkra fasadställningar till din renovering i hela Stockholm.

Vid bygg- och renoveringsprojekt där fasadställningen ska flyttas runt byggnaden under arbetets gång underlättas arbetet genom att använda en fasadställning av aluminium eftersom den väger mindre än en fasadställning gjord av stål. Det är dock alltid lastklassen som avgör vilket material som bör användas.

Vi anpassar alltid våra fasadställningar så att du enkelt ska kunna utföra renoveringen säkert och effektivt med god ekonomi.

Hyr din nästa fasadställning av oss.

Vi lämnar alltid över en korrekt byggd och säker fasadställning. Arbetet leds på plats av välutbildade montörer som har genomgått vårt kvalitetsledningsprogram. En rätt dimensionerad fasadställning ger hög säkerhet och en bra arbetsmiljö.

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg i att hyra din fasadställning av oss.